ISO

Cégismertető

Erősségünk szakembergárdánk, a saját eszközpark, a minőség és a határidők betartása, melyek igazolása referencia munkáink.

Cégünk mára egy közel 45 fős vállalkozássá nőtte magát 8 fő szellemi, 37 fős fizikai munkát végző gárdával. Dolgozóink magasfokú szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ami a kötelező minőségi munkához és elengedhetelen a saját gépparkunk kezeléséhez. Eszközeink modernek, darutól a csavarhúzóig nagy és kisgépek. 2005-ben bevezetésre került MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer mely az acélszerkezetek és könnyűszerkezetes csarnokok gyártását és kivitelezésüket szabályozza.

Telephelyünk

Telephelyünk Mezőkövesden (Dohány út) található, területe 16000 m², melyen cca. 5000 m² a tevékenység végzéséhez szükséges műhelyek, raktárak, szociális létesítmények, irodák találhatók. Fő tevékenységi területünk Észak-kelet Magyarország.

Fémipari tevékenység

A fémipari tevékenységünk gépiparhoz kapcsolódóan darupáylák, ipari polcrendszerek, hídszerekezetek, kerítéselemek(mezők,kapuk), egyedi acélszerkezetek elkészítését jelenti. Ezenkívül javarészt fémforgácsolással foglalkozó cégeknek készítünk forgácskihordó és anyagmozgató kocsikat. Saját termékfejlesztésünk konténereket, tárolókat és szállító eszközöket foglal magába, ezeket megrendelésre kisebb átalakításokkal is kínáljuk.

Építőipari tevékenység

Acélszerkezetek tervezését és gyártását végezzük az építőipar illetve a gépipar számára: munánk egy része saját műhelyeinkben történik és szakembereink vállalkoznak az elkészített szerkezetek kiszállítására és helyszíni szerelésére is. Az építőiparban acél- vagy vasbeton-szerkezetű épületek, ipari csarnokok fővállalkozását és generál kivitelezésés végezzük. Közintézmények, nagyméretű épületek felújításával is foglalkozunk.

Többféle szektor igényeit is kiszolgáltuk már, ezek között jellemzőek a gépipari megrendelők és autóipari beszállítók. Jelenleg a mezőgazdaság és a raktározás területén működő cégeknek szeretnénk szolgáltatásainkat bemutatni.

Acélszerkezet = Wiktori

Ha fémipari szerelőmunkát szeretne elvégezni, akkor gondoljonk ránk!

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×