ISO

Referenciáink

Referenciáink bővültek az elmúlt évek során, kiválasztottuk a legjellemzőbbeket és csoportokba rendeztük őket (építőipari illetve fémipari). Igény esetén további referenciákkal is tudunk szolgálni.

Rólunk mondták

"Cégünk új raktárcsarnok építésére keresetett kivitelezőket 2012-es évben. Korábban már voltunk kapcsolatban a Wiktori Kft.-vel egyéb munkák(forgácskihordó,géptálca…) legyártásának erejéig. Az addigi tapasztalatunk, és a kedvező árajánlatuk eredményeként több cég közül a Wiktori Kft. nyerte meg a tervezett raktárcsarnok építésének lehetőségét. A megelőlegezett bizalmat többszörösen visszakaptuk gondolva itt a precíz,szervezett munkafolyamatok lebonyolítására, minőségi anyagok szakszerű használatára és a megadott határidők pontos betartására."

ifj. Szegedi Miklós - Jura Plussz Kft.

"A Wiktori Kft. építőipari fővállalkozóként az elmúlt években több alkalommal dolgozott Mezőkövesd Város Önkormányzata által bonyolított magasépítési beruházásokban. A munkáik előkészítése, kivitelezése mindig szervezetten, megrendelői és üzemeltetői érdekek figyelembevételével történt. A kivitelezések során jelentkező problémák megoldásában konstruktívan, a munka előrehaladását figyelembe véve jártak el. Együttműködési kézségük minden beruházásban részt vevő féllel kiváló volt. Munkájuk minősége színvonalas. Az esetlegesen jelentkező hibákra, garanciális javításokra intézkedésüket a felhívásokat követően azonnal megtették. A Wiktori Kft. jelentős saját állománnyal rendelkezik, a cégvezetés és szakági alvállalkozói között soha nem tapasztaltam olyan súrlódásokat, amelyek a munkákra nézve hátrányosak lettek volna."

Antal Ede - városfejlesztési ügyintéző - Polgármesteri Hivatal Mezőkövesd

"A Wiktori Kft-t 12 éve ismerem és elmondhatom róluk, hogy a kivitelezési munkában produkált minőségük és gyorsaságuk csak a legkiválóbb cégekre jellemző. Az általuk elkészített épületek mindig jól működő "termékek", ami a szakmai hozzáértésnek és a szakszerű, precíz, rugalmas kivitelezői viselkedésnek köszönhető. Cégünk kiváló minőségű anyagai a Wiktori kft kiváló beépítése révén méltó referenciák a régióban."

Fülep Attila - területi képviselő - Polgármesteri Hivatal Mezőkövesd

"Wiktori Kft-t úgy ismertük meg,mint egy megbízható partnert,akire mindig lehet számítani. A vevő - gyártó kapcsolatot korrekt megállapodások alapján végzi és pontosan teljesíti vállalásait, így számunkra biztosíték az Ő megrendelése."

Szilli András - MEGAPROFIL Magyarország Kft.

"Cégünknek nagy terek lefedésére, üzemcsarnokra volt szüksége, ezért kifejezetten ezzel foglalkozó, a régióban dolgozó céget kerestünk. Acélszerkezetek kivitelezésében Mezőkövesd környékén a Wiktorinál nem találtunk jobbat: szakembereik és felszereléseik is bizalmat keltettek bennünk, időre teljesítettek, áruk megfelelő."

Freytag László - ZF Hungária Kft.

Acélszerkezet = Wiktori

Ha fémipari szerelőmunkát szeretne elvégezni, akkor gondoljonk ránk!

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×